2710227676 6973323302 Καλαβρύτων 80, Τρίπολη extraclean@otenet.gr


 

Extra Clean
Παπαδόπουλος Α. & ΣΙΑ ΟΕ - Υπηρεσίες Καθαρισμού - Εμπορία Επαγγελματικών Προϊόντων - Τρίπολη

 
Η Extra Clean ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό αρχικά να προσφέρει τις υπηρεσίες καθαρισμού στη περιοχή της Αρκαδίας με έδρα την Τρίπολη. Η εταιρεία μας εγγυάται άριστα αποτελέσματα καθαριότητας σε γραφεία, κτίρια βιομηχανικά, μονάδες υγιεινής, πολυκατοικίες καθώς και ειδικούς καθαρισμούς υαλοπινάκων, μοκετών κ.α. 
Διαθέτει ειδικά συνέργεια από άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που είναι εκπαιδευμένο στη μεθοδολογία καθαρισμού με επαγγελματικά προϊόντα όπως τα ECOLINE,  LUCART, NICOCHEM, NILFISK, SERVIN, DIAN, MOPATEX, Y-NOT PLASTIC.
Η Extra Clean έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία συνεχίζει την δραστηριότητα της με την εμπορία επαγγελματικών απορρυπαντικών, μηχανών καθαρισμού, χαρτικών και αναλώσιμων. 
Η Extra Clean διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα που αναλαμβάνει τη τοποθέτηση δοσομετρικών συστημάτων σε επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων και ρούχων καθώς και τοποθέτηση αρωματικών και εξυγιαντικών συσκευών.
 

 

Προϊόντα Καθαρισμού Ecoline
Προϊόντα Καθαρισμού Nicochem
 Προϊόντα Nilfisk
Υπηρεσίες Καθαρισμού

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Παρεχουμε: Καθαρισμο και απολυμανση ιδιωτικων και δημοσιων χωρων, Καθαρισμο Πολυκατοικιων, Αρχικους Καθαρισμους, Καθαρισμους σε χωρους εστιασης, HOUSEKEEPING

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαρτικά - Εργαλεία - Eίδη καθαρισμού

Χαρτικά - Εργαλεία - Eίδη καθαρισμού

Εργαλεία & Eίδη καθαρισμού των εταιρειών:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαρτικά - Εργαλεία - Eίδη καθαρισμού

Χαρτικά - Εργαλεία - Eίδη καθαρισμού

Mopatex, Y not plastic, Lucart, Servin και ΕΛΛΑΣ ΧΑΡΤ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ